Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρακώμης, αλλά και σε όλη τη Φθιώτιδα από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Με 38άρι περίστροφο και όχι με καραμπίνα έγινε όπως φαίνεται το έγκλημα και όλα δείχνουν ότι ο 48χρονος σκότωσε την 50χρονη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με προσοχή το σπίτι του ζεύγους πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούσε ο 49χρονος στην είσοδο της Μακρακώμης. Λίγο μετά τις 12:00 μέσα σε αυτό ο πατέρας του πρατηριούχου εντόπισε νεκρούς τον γιο του και τη νύφη του.

Από την αυτοψία των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, εκτός από το παράθυρο που έσπασε ο πατέρας με τον κλειδαρά για να μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο, που να δείχνει εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο.

Όλοι όσοι τους γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό ζευγάρι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η μοίρα τους επιφύλασσε αυτό το τραγικό τέλος.

Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα στη σχέση του ή εάν άλλο ήταν το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου 20 χρόνια και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για κάποιο αρνητικό σχόλιο στην τοπική κοινωνία.