ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τύρναβος: Ανήλικος διέρρηξε εκκλησίες – Έκλεψε 700 ευρώ από το παγκάρι

Τύρναβος: Ανήλικος διέρρηξε εκκλησίες – Έκλεψε 700 ευρώ από το παγκάρι

Ένας ανήλικος πήρε «σβάρνα» εκκλησίες και σταθμευμένα αυτοκίνητα στον Τύρναβο την περασμένη Τρίτη και μέσα σε λίγη ώρα διέπραξε πέντε διαρρήξεις.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη, παρόλα αυτά η λεία των κλοπών δεν βρέθηκε.

Ο 16χρονος ιερόσυλος είχε τρυπώσει αρχικά στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης και είχε αρπάξει περίπου 700 ευρώ από το παγκάρι. Στη συνέχεια μπήκε στην εκκλησία της Αγίας Λαύρας όπου επίσης διέρρηξε το παγκάρι και έκλεψε άγνωστο χρηματικό ποσό. Όμως, δεν του έφταναν αυτά και προκάλεσε ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό και μια συσκευή POS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δράση του ανήλικου «ποντικού» εξιχνιάστηκε μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης και βρήκαν σε μια κρύπτη το POS, όχι όμως και τα χρήματα που έκλεψε. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που μπορεί να έχει διαπράξει συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.