ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπαίνουν από παντού κάνουν ότι θέλουν – Έβρος: Σύλληψη τριών αλλοδαπών για μεταφορά 14 αλλοδαπών

Μπαίνουν από παντού κάνουν ότι θέλουν – Έβρος: Σύλληψη τριών αλλοδαπών για μεταφορά 14 αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες το πρωί (24-01-2020) στον Έβρο, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, τρείς αλλοδαποί, ηλικίας 62, 41 και 26 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση «διευκόλυνσης εισόδου» (sic) και παράνομης μεταφοράς στην ενδοχώρα 14 μεταναστών, όπως ανέφερε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα δηλαδή με την ΕΛΑΣ η μεταφορά είναι παράνομη, όχι οι… μετανάστες. Εάν δεν μεταφέρονταν δεν θα υπήρχε και αδίκημα, παρά το γεγονός ότι μπήκαν παράνομα από τον Έβρο!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στον νότιο κόμβο Καστανεών Έβρου, όπου στάθμευσε το όχημα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Επιπλέον προέκυψε ότι ο 41χρονος, αρχικά διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα μας από την Τουρκία σε 14 παράνομους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια καθοδήγησε πεζούς στο σημείο όπου βρισκόταν το όχημα και τους επιβίβασε σε αυτό, προκειμένου να μεταφερθούν παράνομα στην ενδοχώρα με οδηγό τον 26χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι 14 «παράτυποι» αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία δώσουν ο καθένας θα μεταφερθούν σε τόπο της επιλογής τους για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.