ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρασνά: Τροχαίο ατύχημα με 15 τραυματισμένους αλλοδαπούς – Μια σύλληψη

Βρασνά: Τροχαίο ατύχημα με 15 τραυματισμένους αλλοδαπούς – Μια σύλληψη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 15 ατόμων, επτά εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί και ενεπλάκη στο τροχαίο, ανατράπηκε όταν ο οδηγός επιχείρησε να αποφύγει αστυνομικούς οι οποίοι του έκαναν σήμα για να σταματήσει για έλεγχο.

Μετά το τροχαίο οι διακινητές τράπηκαν σε φυγή

Τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του οχήματος που μετέφεραν τους αλλοδαπούς από τον Εβρο, αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή. Στιγμές αργότερα από τις Αρχές εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συνοδηγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το τροχαίο έσπευσαν ασθενοφόρα όπου παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται μια γυναίκα και ένα παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.