Πυροβολισμοί στον Διόνυσο: Σκοτώθηκε σε ενέδρα στο αμαξοστάσιο υπάλληλος του Δήμου (upd)

Πυροβολισμοί στον Διόνυσο: Σκοτώθηκε σε ενέδρα στο αμαξοστάσιο υπάλληλος του Δήμου (upd)

(Ανανέωση: 09:49) Ο 77χρονος φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε και σκότωσε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάλληλο του Δήμου Διονύσου στον τομέα ύδρευσης.

Στις 08:45, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας περίπου 77 ετών μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου και πυροβόλησε και σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι 55χρονο υπάλληλο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του.


Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρα στο αμαξοστάσιο στον Δήμο Διονύσου. Από τα πυρά έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στο περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νεκρός είναι ένας 55χρονος υπάλληλος του δήμου Διονύσου τον οποίο πλησίασε και πυροβόλησε από απόσταση αναπνοής ένας 77χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.