ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα στο Περιστέρι – Κατηγορούνται για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα στο Περιστέρι – Κατηγορούνται για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο Γεωργιανοί οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, τη στιγμή που είχαν ανοίξει σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Από την έως τώρα έρευνα, εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε Γλυφάδα, Αιγάλεω, Κηφισιά, Μαρούσι και Πεύκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μετέβαιναν με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εντόπιζαν αυτοκίνητα την ώρα που οι οδηγοί τους τα στάθμευαν. Αμέσως μετά, τη στιγμή της ασφάλισης του οχήματος από τον ιδιοκτήτη και ενώ οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν σε μακρινή απόσταση, με τη χρήση εξειδικευμένης ηλεκτρονικής συσκευής (jammer system), παρέμβαιναν στο κεντρικό σύστημα κλειδώματος και συναγερμού και αντέγραφαν τους κωδικούς απασφάλισής του.

Μετά την απομάκρυνση των ιδιοκτητών, οι δράστες εισέρχονταν, χωρίς ίχνη παραβίασης, στο εσωτερικό των οχημάτων και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ένδυσης και άλλα τιμαλφή. Σημειώνεται, ότι σε πολλές περιπτώσεις, κατά τη διαφυγή τους, ασφάλιζαν και πάλι το αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των δύο Γεωργιανών, καθώς και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ηλεκτρονική συσκευή παρέμβασης στο σύστημα κλειδώματος και συναγερμού των αυτοκινήτων, πλήθος τσαντών και πορτοφολιών, κοσμήματα και χρυσαφικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.