ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Πρώτη περιπολία και 10 συλλήψεις αλλοδαπών από την ομάδα ΔΙΑΣ

Εξάρχεια: Πρώτη περιπολία και 10 συλλήψεις αλλοδαπών από την ομάδα ΔΙΑΣ

«Πρεμιέρα» στα Εξάρχεια έκανε χθες (28.01.2020) η ομάδα ΔΙΑΣ.

Το αποτελέσματα, κρίνονται σαφώς θετικά καθώς πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις αλλοδαπών από Πακιστάν, την Υεμένη, την Τυνησία και το Ιράν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε από τους συλληφθέντες κατά τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι θα απελαθούν γιατί, όπως προέκυψε, δεν είχαν έγγραφα παραμονής.

Στην κατοχή των συλληφθέντων για ναρκωτικά βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες χασίς, συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων.

Παράλληλα με τις συλλήψεις αυτές στις επιχειρήσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), Δράσης και ΔΙ.ΑΣ, καθώς και προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, προσήχθησαν και 21 αλλοδαποί, εκτός των άλλων πέντε που συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θα συνεχιστούν ανάλογες επιχειρησιακές δράσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.