ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μόρια: Χειροπέδες σε ασυνόδευτο «προσφυγόπουλο» για τις επιθέσεις με μαχαίρι

Μόρια: Χειροπέδες σε ασυνόδευτο  «προσφυγόπουλο»   για τις επιθέσεις με μαχαίρι

Βρέθηκε και συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στη Μόρια ο 17χρονος,που φέρεται να είναι ο δράστης των μαχαιρωμάτων που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον καταυλισμό.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι αφγανικής καταγωγής, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ανάμεσα στα θύματά του, ένας 15χρονος Αφγανός, ο οποίος νοσηλεύεται από τα χαράματα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση, βαρύτατα τραυματισμένος από μαχαίρι σε πολλά σημεία του σώματος του.

Εκτός από τον 15χρονο, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται και δεύτερος τραυματίας από μαχαίρι, ένας 16χρονος, επίσης Αφγανός θύμα και αυτός του 17χρονου συλληφθέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι από την αρχή του Ιανουαρίου στον καταυλισμό της Μόριας έχουν τραυματιστεί με μαχαιριές στη διάρκεια επεισοδίων περισσότεροι από 30 διαμένοντες εκεί, από τους οποίους δυο υπέκυψαν στα τραύματα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.