ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιγαίο: 47 νέοι «αιτούντες» με σκάφη του ΛΣ και FRONTEX σε Αλεξανδρούπολη και Κω

Αιγαίο: 47 νέοι «αιτούντες» με σκάφη του ΛΣ και FRONTEX σε Αλεξανδρούπολη  και Κω

Χωρίς διακοπή συνεχίζονται οι εισβολές αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά, τη στιγμή που οι δομές στην Ελλάδα έχουν υπερβεί κάθε όριο, αλλά φυσικά αυτό ουδόλως απασχολεί τους αλλοδαπούς οι οποίοι θεωρούν την Ελλάδα ως μη-χώρα.

Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 47 παράνομοι μετανάστες στο Αιγαίο, σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Το ένα γκρουπ (γιατί περί αυτού πρόκειται τουριστική είναι η βόλτα τους) εντοπίστηκε ανοικτά της Αλεξανδρούπολης και το άλλο «γκρουπ» ανοικτά της Κω.

Πιο αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα:

1)Στον εντοπισμό δεκαέξι (16) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του λιμένα Μάκρης Αλεξανδρούπολης, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Το πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σπροέβη στην ασφαλή συνοδεία των ανωτέρω, στον λιμένα Αλεξανδρούπολης.

2)Στον εντοπισμό τριάντα ένα (31) αλλοδαπών προέβη, πρωινές ώρες χθες, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019” για την ασφαλή μεταφορά αλλοδαπών από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια.

. Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Ψερίμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Το πλήρωμα του σκάφους FRONTEX, προέβη στην ασφαλή συνοδεία των ανωτέρω, στον λιμένα Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.