Κοινοτάρχης Μόριας για ΜΚΟ: «Πρώτα μας δωροδοκούσαν – Τώρα μας εκβιάζουν ότι θα κάψουν τα σπίτια μας»!

Κοινοτάρχης Μόριας για ΜΚΟ: «Πρώτα μας δωροδοκούσαν – Τώρα μας εκβιάζουν ότι θα κάψουν τα σπίτια μας»!

Κράτος εν κράτει είναι οι ΜΚΟ στη χώρα, η οποία πλήττεται από συνεχείς εισβολές αλλοδαπών που αποβιβάζονται στις ακτές των νησιών χωρίς καν τη βοήθεια του ΛΣ.

Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης της Μόριας, Γιάννης Μαστρογιάννης, ο οποίος παρουσίασε την κατάσταση στην ¨Λέσβο με τα μελανότερα χρώματα, καταγγέλλοντας πως οι ΜΚΟ εκβιάζουν τους κατοίκους της Μόριας ότι θα κάψουν τα σπίτια τους εάν δεν τα δώσουν προς ενοικίαση σε αλλοδαπούς!

Πλέον είναι αυταπόδεικτο ότι ζούμε σε μια χώρα περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας με τις ΜΚΟ από ξένες χώρες να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν.

«Είχαμε μια γενική αναστάτωση, είχαμε και φωτιά σε μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη βέβαια. Οι συμπολίτες μου είναι εξαγριωμένοι και έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαστρογιάννης στον Alpha:

«Οι μετανάστες ήταν προκλητικοί. Όλες τις διαμαρτυρίες τις κάνουν από τον περιφερειακό δρόμο. Τη Δευτέρα ήθελαν να μας προκαλέσουν και κακώς η αστυνομία τους άφησε να περάσουν από το χωριό.

Μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό που έγινε. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνει και προσωρινό αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, έτσι ώστε να υπάρξει 24ωρη φύλαξη, για να αισθανόμαστε ασφάλεια, γιατί την έχουμε ξεχάσει».

Για τις δράσεις των ΜΚΟ:

«Στην αρχή βγήκαν να μου δώσουν κάποια δώρα για να τα προσφέρουμε στους φτωχούς κλπ.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να τα δεχτώ .

Μετά μας είπαν αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το σπίτι του ή το κτήμα του.

Ωμός εκβιασμός. Ή θα νοικιάσουμε το κτήμα μας ή θα μας το κάνουν καλοκαιρινό.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση ανακοίνωσε κάποια μέτρα, ξεσηκώθηκαν τότε οι ΜΚΟ. Χθες κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξεσηκώθηκαν οι μετανάστες. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.