ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πανικός» για γυναίκα στο Αγρίνιο: Την ανάγκασαν να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ και ύστερα της τα άρπαξαν

«Πανικός» για γυναίκα στο Αγρίνιο: Την ανάγκασαν να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ και ύστερα της τα άρπαξαν

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Αγρίνιο, διερευνούν με μεγάλη προσοχή την καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ και στη συνέχεια της το άρπαξαν.

Όσο απίθανο κι αν φαίνεται, όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς κανείς να αντιληφθεί ότι οι φερόμενοι ως δράστες πλησίασαν την γυναίκα κοντά στην πλατεία Τρία Φανάρια φορώντας κουκούλες και την ανάγκασαν να κάνει ανάληψη ποσού άνω των 3.000 ευρώ από το ΑΤΜ, ενώ στη συνέχεια πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φερόμενη ως θύμα πήγε ταραγμένη στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου και οι γιατροί ειδοποίησαν τους αστυνομικούς για τους ισχυρισμούς της. Στη συνέχεια, έδωσε κατάθεση για την οποία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου που έδωσε εντολή για περαιτέρω έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.