ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη άνδρας στην Άρτα – Είχε… ράψει σχεδόν 120 γραμμάρια ηρωίνης στα ρούχα του

Συνελήφθη άνδρας στην Άρτα – Είχε… ράψει σχεδόν 120 γραμμάρια ηρωίνης στα ρούχα του

Ένας ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας καθώς είχε στην κατοχή του σημαντική ποσότητα ηρωίνης.

Μάλιστα ο ημεδαπός είχε κατασκευάσει ειδική πατέντα για να κρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Η ηρωίνη συνολικού βάρους 119 γραμμαρίων, σε σκόνη, βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες που είχε κατασκευάσει στα ρούχα του πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα γίνει αντιληπτός σε πιθανό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ ο ίδιος συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.