Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η οικογένεια του 41χρονο που έπεσε από το «Blue Star 2»

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η οικογένεια του 41χρονο που έπεσε από το «Blue Star 2»

Οι συγγενείς του 41χρονου αποδίδουν την πρώτη του σε εγκληματική ενέργεια. Κλήθηκαν την Κυριακή να αναγνωρίσουν σορό, που όμως δεν άνηκε στον Καλύμνιο.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι συγγενείς του 41χρονου Καλύμνιου τον θάνατο του οικείου τους, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star 2 ανοιχτά του Σουνίου, ωστόσο η σορός του δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο 41χρονος είχε παραμείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα και, σύμφωνα με τους οικείους του, βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι ίδιο δεν θεωρούν ρεαλιστικό το σενάριο της αυτοκτονίας και ως εκ τούτου θεωρούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγγενείς του 41χρονου κλήθηκαν την Κυριακή στον Φλοίσβο για να αναγνωρίσουν μία σορό, που όμως δεν ανήκε στον Καλύμνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.