ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παραλίγο να χάσει το ένα του μάτι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο του Βύρωνα

Παραλίγο να χάσει το ένα του μάτι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο του Βύρωνα

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον νεαρό που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Βύρωνα.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 17χρονου αγοριού, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλικους του σε σχολείο του Βύρωνα.

Το περιστατικό έγινε στο προαύλιο γυμνασίου, αφού πρώτα ο 17χρονος είχε ζητήσει το λόγο από κάποια άτομα που πείραζαν την αδελφή του. Σύμφωνα με τον κύριο Καλαϊτζίδη, αυτό που συγκλονίζει είναι το γεγονός, πως όταν μια ομάδα 10 και πλέον νεαρών ατόμων έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν τον 17χρονο, το περιστατικό παρακολουθούσαν και καθηγητές, όπως είπε.

Από τα στοιχεία που αποκάλυψε ο κύριος Καλαϊτζίδης, συγκλονίζει και το γεγονός πως ο νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα και κόντεψε να χάσει το αριστερό του μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο, αποτελούνταν από περίπου 17 άτομα, μεταξύ των οποίων μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου αλλά και από εξωσχολικά άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.