Πυροβολισμοί μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός & 10 τραυματίες!

Πυροβολισμοί μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός & 10 τραυματίες!

Ανανέωση: (14:00)

Η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε «Μπρονξ» ή «Καμπούλ» ή «Μπογκοτά» πάντως δεν είναι η Αθήνα που μεγαλώσαμε κάποτε.

Η συμπλοκή που έλαβε χώρα το μεσημέρι μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου Αφγανού, ενώ ένας ακόμα είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 10 άτομα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.


Συναγερμός έχει σημάνει εξαιτίας αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς όπου έπεσαν πυροβολισμοί μεταξύ αλλοδαπών μέρα μεσημέρι με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον δύο βαριά τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας άνθρωπος πέθανε επί τόπου κι άλλος ένας δίνει μάχη για τη ζωή του. Επισήμως, όμως, από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι υπάρχoυν δύο σοβαρά τραυματίες.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τους παρέλαβε και τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12:50 όταν αλλοδαποί για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομόνοιας.

Μάλιστα, γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και να εκσφενδονιστούν καδρόνια, ενώ όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία άτομα που βρίσκονταν στο σημείο ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.