ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αστυνομική επιχείρηση στα γκέτο της Αθήνας – 129 προσαγωγές αλλοδαπών στον απόηχο της θανατηφόρας συμπλοκής (upd)

Αστυνομική επιχείρηση στα γκέτο της Αθήνας – 129 προσαγωγές αλλοδαπών στον απόηχο της θανατηφόρας συμπλοκής (upd)

(upd 17:48) Σε δεκάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης με φόντο τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε την Πέμπτη στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, κοντά στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, οι προσαχθέντες μέχρι το μεσημέρι ήταν τουλάχιστον 129.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, ανέφεραν ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της συμπλοκής, ενώ πραγματοποιούνται και άλλοι έλεγχοι.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, ενώ συνέλλεξε 10 κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών και δύο βολίδες στο σημείο της συμπλοκής.

Αρχικό κείμενο

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται, πίσω από το παλιό Δημαρχείο, στον απόηχο της φονικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, για τα πόστα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι εχθές στην οδό Μενάνδρου πραγματοποιήθηκε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Συνολικά συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα, ενώ ο δράστης της δολοφονίας, αφού χτύπησε θανάσιμα το θύμα στη συνέχεια έτρεξε και εξαφανίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.