Ποια είναι η παίκτρια ελληνικού ριάλιτι που συνελήφθη για όπλα & ναρκωτικά (φώτο)

Ποια είναι η παίκτρια ελληνικού ριάλιτι που συνελήφθη για όπλα & ναρκωτικά (φώτο)

Η 44χρονη Ελίνα Πριάκου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Big Brother» συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της στα Πλατανίδια Μαγνησίας έχοντας στην κατοχή τους όπλα και ναρκωτικά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν και τον σύντροφό της μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους. Εκεί όπως αποκαλύφθηκε έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 -12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Στις λεπτομέρειες της υπόθεσης αναφέρθηκαν ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Στυλιανός Βαρβάρης και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Διαμαντής Καρβέλης.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο

Eιδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα, στην οικία των δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (355) γραμμαρίων,
  • εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας,
  • λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια,
  • αεροβόλο τυφέκιο,
  • κυνηγετικό όπλο,
  • γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια,
  • (461) πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά,
  • μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού,
  • ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των (12.025) ευρώ και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και
  • ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.
  • Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους

Η έφοδος στο σπίτι – Έψαξαν όλους τους χώρους

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν. Οι αστυνομικοί έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν την κάνναβη, αλλά και το εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών που έκρυβαν.

Από την οικία κατασχέθηκε σημαντικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης. Επισημαίνεται ότι ο εξοπλισμός ήταν εκτός λειτουργίας όμως εκτιμάται ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να τον ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Είχαν τοποθετήσει σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου

Φαίνεται ότι το ζευγάρι ήξερε να φυλάγεται καλά. Στην αυλόπορτα του σπιτιού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, ώστε να ελέγχει την κίνηση έξω από το σπίτι και ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση είτε να κρύψει τα ναρκωτικά, είτε να διαφύγει. Ωστόσο, τελικά κάποιος πρόδωσε τη δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέλος τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως μέσα διευκόλυνσης για παράνομη δραστηριότητα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή πληροφοριών: thessaliatv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.