Απίστευτα πράγματα έζησαν οι κάτοικοι της Λαμίας, ένα μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης πήρε φωτιά μέρα-μεσημέρι, όταν ένας πελάτης αποφάσισε να βάλει φωτιά στο μαγαζί.

Η φωτιά ξεκίνησε από την νάιλον τέντα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στις καρέκλες και τα τραπέζια του μαγαζιού. Πάντως, η πυροσβεστική έφτασε γρήγορα και την έθεσε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, «LamiaReport», ο δράστης είναι γνωστός. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας είχε επισκεφθεί το προηγούμενο βράδυ το μαγαζί όντας μεθυσμένος.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του σερβίρει καθώς είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ενώ όταν ο νεαρός προσπάθησε να επιβιβαστεί στο μηχανάκι του για να φύγει, μετά βίας μπορούσε να περπατήσει.

Ετσι, ο ιδιοκτήτης τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως δεν τον άκουσε και έτσι ο πρώτος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει. Σήμερα το μεσημέρι ο νεαρός που απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, έβαλε φωτιά στο κατάστημα του.

Βίντεο: Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής στο μεζεδοπωλείο

Υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να επιβαίνει στο μηχανάκι και να αποχωρεί. Ο δράστης συνελήφθη μετά την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!