ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εισαγόμενοι» ταραξίες: Δέκα αλλοδαποί ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον βανδαλισμό στο μετρό

«Εισαγόμενοι» ταραξίες: Δέκα αλλοδαποί ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον βανδαλισμό στο μετρό

Η αστυνομία προχώρησε σε 43 συλλήψεις κουκουλοφόρων για τον βανδαλισμό που έλαβε χώρα στον σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη, ανάμεσα τους… δέκα αλλοδαποί. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν Αμερικανό, έναν Βρετανό και έναν Γάλλο, ενώ οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί και Ιρανοί.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών, η φθορά ξένης περιουσίας και η διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα και έβαψαν αντίγραφα αγαλμάτων που υπάρχουν στο επίπεδο της αποβάθρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.