ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Δήλωσε πρόθεση να συνδράμει στον Έβρο και δέχτηκε επίθεση με πέτρες (φώτο)

Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Δήλωσε πρόθεση να συνδράμει στον Έβρο και δέχτηκε επίθεση με πέτρες (φώτο)

Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, περίπου 15 κουκουλοφόροι, πέταξαν πέτρες στην πινακίδα που φέρει το όνομα του συλλόγου καθώς και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές υπόπτων. Ο κυνηγετικός σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη συμπαράστασης στον Έβρο.

Με βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook, ο πρόεδρος ανέφερε: «σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του “Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης”» ελήφθη η απόφαση να «δραστηριοποιήσουμε την ομάδα πολιτιστικής προστασίας του συλλόγου, με νέες αρχές, με νέα δομή, με ιεραρχία, εκπαίδευση και πειθαρχία και να τη διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί. Το παράδειγμα μας το έδειξαν οι συνάδελφοι κυνηγοί στον Έβρο».

Καλούσε μάλιστα κυνηγούς και πολίτες της Θεσσαλονίκης «να συμμετέχουν στις “ομάδες βοήθειας πολιτών” που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει, θα εξοπλίσει ο σύλλογος» ομάδες που όπως αναφέρει θα τις «διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.