ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για δημοσίευμα των NYT περί υποτιθέμενου «μυστικού» κέντρου κράτησης αλλοδαπών

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για δημοσίευμα των NYT περί υποτιθέμενου «μυστικού» κέντρου κράτησης αλλοδαπών

Ένα δημοσίευμα των New York Times σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα έχει «μυστικό» κέντρο κράτησης μεταναστών στην περιοχή Πόρος, στον Έβρο, διαψεύστηκε με αρκετή… δόση ειρωνείας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

«Αν είναι μυστικό και το ξέρουν οι New York Times, τότε δεν είναι και τόσο μυστικό», σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μια παγκόσμια εφημερίδα με μεγάλη επιρροή.

Άρα αν το γνωρίζουν οι New York Times δεν βλέπω πώς μπορεί να είναι μυστικό ένα τέτοιο κέντρο κράτησης.

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό κέντρο κράτησης στην Ελλάδα, όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιφρούρηση των συνόρων, είτε με τα θέματα ασφαλείας, είναι διαφανή.

Εφαρμόζεται το Σύνταγμα, οι νόμοι και το κοινοτικό κεκτημένο και δεν υπάρχει κάτι κρυφό.

Για τα περί τραυματισμών και νεκρών, έχουμε διαψεύσει ότι υπάρχει τέτοιο κρούσμα από ελληνικής πλευράς. Αν υπήρχαν τέτοια θύματα, δεν θα τα είχατε δει;», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επανέλαβε ταυτόχρονα με ευθεία αναφορά και στις ψευδείς ειδήσεις για θύματα ότι «πρόκειται για μια οργανωμένη τουρκική προπαγάνδα με διάδοση fake news».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.