Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά – Δύο γυναίκες νεκρές: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μια φίλη της

Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά – Δύο γυναίκες νεκρές: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μια φίλη της

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19:24): Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας. Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.


(Αρχικό κείμενο): Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα, έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες κατέληξαν νεκρές.

Αναστάτωση επικρατεί από περίπου στις εξίμισι το απόγευμα, στην Κάτω Κηφισιά, καθώς άγνωστος πυροβόλησαν έξω από σούπερ μάρκετ, στην οδό Αχαρνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης είναι ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να έχει πυροβολήσει εναντίον δύο γυναικών, στο πάρκινγκ του καταστήματος. Οι γυναίκες κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι νεκρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το μίνι μάρκετ στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ πυροβόλησε θανάσιμα και μία φίλη της. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.