ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έβρος: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα – Επιθέσεις κατά των ελληνικών δυνάμεων

Έβρος: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα – Επιθέσεις κατά των ελληνικών δυνάμεων

Νέα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης στις Καστανιές με επιθέσεις πάνω από 500 «ταλαιπωρημένους» μετανάστες κατά των Ελλήνων αστυνομικών και με ρίψεις χημικών και πετρών.

Η επιτυχία μερικών δεκάδων από αυτούς να περάσουν στο ελληνικό έδαφος στο ύψος των Φερρών με την αυτοσχέδια σκάλα που τους βοήθησε να ζεύξουν τον φράχτη, λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους υπόλοιπους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε δύο σημεία: Στο δάσος των Καστανεών και στον φράχτη νότια από το φυλάκιο.

Οι νέες προσπάθειες των επίδοξων εισβολέων που έχουν συγκεντρωθεί επί του τουρκικού εδάφους να παραβιάσουν τα σύνορα της χώρας απέτυχαν λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των ελληνικών δυνάμεων αλλά και των στελεχών της Frontex που βρίσκονται στην περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=q_Xrj0xLnU8&feature=emb_title

https://twitter.com/asten_paul/status/1240704426664288256

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.