ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Επίθεση σε τέσσερις Ροδίτες από λαθραίους μετανάστες

Ρόδος: Επίθεση σε τέσσερις Ροδίτες από λαθραίους μετανάστες

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν τέσσερις πολίτες στην Ρόδο από λαθραίους μετανάστες στην περιοχή των πρώην σφαγείων.

Όπως αναφέρεται οι πολίτες βρέθηκαν στην περιοχή έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα όταν 30 αλλοδαποί από διάφορες χώρες που φυσικά μπήκαν με το «έτσι θέλω» και τους επιτέθηκαν με ξύλα και γροθιές.

Αμέσως επενέβησαν στελέχη του ΛΣ για να ηρεμήσουν τα… πνεύματα.

Φυσικά ουδείς αλλοδαπός δεν συνελήφθη πύρτε πρόκειται να συλληφθεί. Άλλωστε η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή, όπως πώς να τοποθετήσει ΑΤΜ σε κάθε καταυλισμό σε όλη την Ελλάδα.

Για απέλαση ούτε λόγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.