Χανιά: Θα πληρώσει «150αρι» για άσκοπη μετακίνηση… έξω από το σπίτι του! (φώτο)

Χανιά: Θα πληρώσει «150αρι» για άσκοπη μετακίνηση… έξω από το σπίτι του! (φώτο)

Δεν είναι λίγες οι φορές μέχρι στιγμής που οι αρχές έχουν δει υπερβολικό ζήλο στους ελέγχους που κάνουν για την τήρηση των μέτρων περιορισμού, που υπάρχουν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αυτή την υπερβολή σε βάρος του, καταγγέλλει και ένας Χανιώτης ο οποίος πριν από μερικές μέρες, «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω» από τις αστυνομικές δυνάμεις… έξω από την πόρτα του σπιτιού του, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα -στον αριθμό 9, για την ακρίβεια- υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού ψώνισε και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και -κυριολεκτικά- με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Ο κάδος σκουπιδιών είναι πιο μακριά από τον φούρνο, θα με έγραφαν και γι’αυτό;

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€.

«Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών, μήπως να κάνω δήλωση και κάθε φορά που πετάω τα σκουπίδια μου;», διερωτάται ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας ο οποίος ωστόσο, υπέβαλε ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, για το παράλογο συμβάν που έζησε.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.