ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Πελοπόννησο (φώτο)

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Πελοπόννησο (φώτο)

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας με τη συνεργασία της Ασφάλειας Σπάρτης και Κορίνθου και της Ο.Π.Κ.Ε.Τ, προχώρησαν στην εξαάρθρωση σπείρας η οποία διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Πελοποννήσου.

Με επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας που εκτελέστηκαν παράλληλα συνελήφθησαν πέντε Έλληνες ηλικίας 45 ως 67 χρόνων, όλοι τους μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης», που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 53χρονο, επίσης μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, που βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, για παρόμοια αδικήματα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών και των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, σε οικίες, υπαίθριους χώρους, αποθήκες και οχήματα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 914 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 40 ναρκωτικά χάπια και λαθραίο καπνό βάρους 52 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 14 φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, τρεις ψηφιακές ζυγαριές, έξι κινητά, δύο οχήματα και 420 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.