Αυτοί που πτώχευσαν την χώρα το 2010 οι ίδιοι ακόμα. Ποιος φταίει;

Θεσσαλονίκη: Τέλος στη ζωή του έδωσε 55χρονος υπάλληλος του Δήμου Μεγαλόπολης

Θεσσαλονίκη: Τέλος στη ζωή του έδωσε 55χρονος υπάλληλος του Δήμου Μεγαλόπολης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τραγικό τέλος στη ζωή του με όπλο έδωσε, την Πέμπτη, ένας 55χρονος άνδρας από τη Μεγαλόπολη. Ο αυτόχειρας εργαζόταν στον δήμο και ζούσε στα Παραδείσια.

Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε περιοχή μακριά από την οικία του. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.