152 επιπλέον αλλοδαποί στη Μόρια – Βρίσκονταν σε καραντίνα

152 επιπλέον αλλοδαποί στη Μόρια – Βρίσκονταν σε καραντίνα

Συνολικά 152 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σήμερα στο ΚΥΤ της Μόριας για καταγραφή και στη συνέχεια διαμονή στον καταυλισμό.

Αυτό, μετά την ολοκλήρωση μίας παρατεταμένης περιόδου καραντίνας στα σημεία της αποβίβασής τους. Στόχος η αποφυγή να μεταφέρουν τον κορωνοϊό covid 19.

Πρόκειται για 32 άτομα που ζούσαν από τις 22 Μαρτίου στον Άγιο Στέφανο του Μανταμάδου, 56 άτομα που ζούσαν σε έκταση δίπλα από το λιμάνι της Πέτρας από τις 23 Μαρτίου και 39 άτομα τα οποία από την 1η Απριλίου βρίσκονταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Βλασίου της Κλειούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος, μεταφέρθηκαν στη Μόρια και οι 25 αλλοδαποί οι οποίοι παρέμειναν για περίπου έναν μήνα σε «καραντίνα» στην περιοχή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.