ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μαλακάσα: Ένταση μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομίας – Αφορμή η σύλληψη Αφγανού που «βόλταρε» με το αμάξι του!

Μαλακάσα: Ένταση μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομίας – Αφορμή η σύλληψη Αφγανού που «βόλταρε» με το αμάξι του!

Ένταση έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο διαμονής παράνομων μεταναστών στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν, εγκαίρως, έναν Αφγανό που είχε «σπάσει» την καραντίνα είχε βγει από τη δομή.

Όταν τον συνέλαβαν και τον επέστρεψαν στο κέντρο φιλοξενίας, εκείνος – μαζί με άλλους αλλοδαπούς που μένουν στη δομή – άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, στήνοντας σκηνικό έντασης.

Οι αστυνομικοί παραμένουν σε επιφυλακή στο σημείο, ενώ νωρίτερα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του Αφγανού και του επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ γιατί «έσπασε» την καραντίνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αλλοδαπός διαθέτει ακόμη και δικό του αυτοκίνητο με το οποίο έκανε τις μετακινήσεις του.

Το ΙΧ αυτό κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.