ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ιρακινός κατηγορούμενος για δολοφονία μπήκε σε πτήση επαναπατρισμού – Έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος με ελληνικό διαβατήριο

Ιρακινός κατηγορούμενος για δολοφονία μπήκε σε πτήση επαναπατρισμού – Έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος με ελληνικό διαβατήριο

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Ένας Ιρακινός που είχε κατηγορηθεί για δολοφονία μπήκε στο Βέλγιο, σε πτήση επαναπατρισμού και έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα.

Όταν προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διαπιστώθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστό ελληνικό διαβατήριο, αλλά κ’ ότι είχε εμπλακεί σε ανθρωποκτονία στον Πειραιά.

Μάλιστα, μόλις το οnline σύστημα της ΕΛ.ΑΣ έδειξε οτι ο συγκεκριμένος απασχολούσε τις αρχές για δολοφονία, ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να τον παραλάβουν και να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο ύστερα απο ώρες εξονυχιστικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε απαλλαγεί όμως αυτό που ψάχνουν τώρα οι αρχές είναι να δουν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να πετάξει απο την πρωτεύουσα του Βελγίου στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιρακινός έφθασε στις 15:30 το μεσημέρι και μετά τον συναγερμό που σήμανε καθώς το σύστημα έδειξε οτι απασχολούσε, οδηγήθηκε στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξανδρας οπου όπως είπε έχει αθωωθεί για την υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί και χρησιμοποίησε την πλαστή ελληνική ταυτότητα για να βγει και να ξαναμπει στην Ελλάδα, καθώς είχε περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.