ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Φωκίδα: Ιερόσυλοι έκλεψαν σε «δόσεις» ξωκλήσι – Πήραν μέχρι και την… κολυμβήθρα

Φωκίδα: Ιερόσυλοι έκλεψαν σε «δόσεις»  ξωκλήσι – Πήραν μέχρι και την… κολυμβήθρα

Σε μια άκρως ιερόσυλη πράξη προχώρησαν άγνωστοι που διέρρηξαν σε δύο «δόσεις» το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Σερνικάκι της Φωκίδας .

Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό του ό,τι μπορούσε να πουληθεί ως… παλιοσίδερα σε μάντρες ανακύκλωσης!

Στην πρώτη τους «επίσκεψη», οι ιερόσυλοι κατέστρεψαν την είσοδο και έκλεψαν τα μανουάλια και ό,τι άλλο μεταλλικό βρήκαν. Οι υπεύθυνοι του μικρού ναού αποκατέστησαν τις ζημιές, αλλά οι… αθεόφοβοι δράστες θυμήθηκαν πως είχαν αφήσει τη μπρούτζινη κολυμβήθρα και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα και επέστρεψαν το επόμενο κιόλας βράδυ, παραβιάζοντας ξανά την πόρτα για να τα πάρουν! Τις συνεχόμενες διαρρήξεις διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άμφισσας, που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκ έπαθε ο εφημέριος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Πετριάς του Δήμου Σκύδρας στην Πέλλα, όταν βρήκε παραβιασμένο το αυτοκίνητό του και διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν κλέψει από το πορτ μπαγκάζ δύο τσάντες που περιείχαν διάφορα άμφια! Όπως είπε στους αστυνομικούς που κάλεσε, μάλιστα, η χρηματική αξία των αμφίων είναι μικρή, όμως η συναισθηματική αξία είναι μεγάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.