Φυλακές Αλικαρνασσού: «Άγρια» συμπλοκή με τρεις τραυματίες

Φυλακές Αλικαρνασσού: «Άγρια» συμπλοκή με τρεις τραυματίες

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/5), στις φυλακές Αλικαρνασσού, καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων με αιματηρή κατάληξη. Μάλιστα, αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλείσουν νωρίτερα όλες οι πτέρυγες, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο γενίκευσης των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε από έντονο διαπληκτισμό που είχαν τρεις Έλληνες βαρυποινίτες με μια ομάδα αλλοδαπών κρατουμένων αραβικής προέλευσης.

​Δεν άργησαν, όμως, να έρθουν στα χέρια και κατά την διάρκεια της συμπλοκής οι τρεις Έλληνες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τους έγιναν και ράμματα.

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κελιά στα οποία υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν όλοι οι κρατούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Για την συμπλοκή έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.