ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλεμμένα αυτοκίνητα και οπλοστάσιο στα Χανιά

Κλεμμένα αυτοκίνητα και οπλοστάσιο στα Χανιά

Οι πληροφορίες ότι ένα όχημα που είχε κλαπεί από περιοχή της Αθήνας πουλήθηκε στα Χανιά, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Τροχαίας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Καντάνου- Σελίνου, όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις!

Εκτός από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, βρέθηκαν άλλα πέντε των οποίων η προέλευση εξετάζεται και θεωρούνται προϊόντα κλοπών. Μάλιστα, σε δύο από αυτά έχουν παραποιηθεί οι αριθμοί πλαισίου και έχουν αλλαχτεί οι πινακίδες κυκλοφορίες. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη, όχι όμως για τα αυτοκίνητα καθώς το αδίκημα δεν εμπίπτει στα όρια του αυτοφώρου.

Η σύλληψή του έγινε γιατί στο σπίτι διατηρούσε ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από τρία περίστροφα, δυο πιστόλια, δυο κυνηγετικά όπλα, πέντε γεμιστήρες, 246 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δυο διόπτρες, ακόμη και μια βαλλίστρα! Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τρία περίστροφα και τα δυο πιστόλια παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί από την βαλλιστική εξέταση αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Την ίδια ώρα, η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν τα έξι οχήματα έχουν κλαπεί και από πού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.