ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σητεία: Συνελήφθη 64χρονος που είχε σαν… χόμπι την παράνομη τοξοβολία και τα ναρκωτικά!

Σητεία: Συνελήφθη 64χρονος που είχε σαν… χόμπι την παράνομη τοξοβολία και τα ναρκωτικά!

Καταγγελίες πολιτών για κατοχή ναρκωτικών οδήγησαν την ΕΛΑΣ στο σπίτι ενός 64χρονου Έλληνα στη Σητεία… Εκεί όμως πέρα από ναρκωτικά φάνηκε πως ο 64χρονος αρεσκόταν σε ένα περίεργο και παράνομο «χόμπι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν μόνο 44 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, αλλά και 608 σπόροι κάνναβης που κάνουν τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να διατηρεί χασισοφυτεία σε άγνωστο σημείο. Στο σπίτι βρέθηκε ακόμη ένα τόξο με οκτώ μεταλλικά βέλη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου άσκησε στον 64χρονο δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.