Άγιος Στέφανος: Αλλοδαποί με κατσαβίδια απείλησαν και ξυλοκόπησαν 90χρονη – Της άρπαξαν 400 ευρώ

Άγιος Στέφανος: Αλλοδαποί με κατσαβίδια απείλησαν και ξυλοκόπησαν 90χρονη – Της άρπαξαν 400 ευρώ

Τον τρόμο με τα ίδια της μάτια έζησε μια 90χρονη γυναίκα, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όταν δύο αλλοδαποί άνδρες, με μαύρα ρούχα και κρατώντας κατσαβίδια εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διέμενε και άρπαξαν τα 400 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της.

Η άγρια επίθεση από το δίδυμο των αλλοδαπών ληστών «κατσαβιδάκηδων» σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ήταν 17:40 όταν οι δύο κακοποιοί που πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους και γνώριζαν ότι η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια ήταν μόνη της, πλησιάζουν στην μονοκατοικία της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και αφού παραβιάζουν την μπαλκονόπορτα, γλιστρούν στο εσωτερικό.

Χωρίς να χάσουν χρόνο αρχίζουν να κάνουν φύλλο και φτερό τους χώρους και όταν η ηλικιωμένη γυναίκα ακούει θόρυβο και εμφανίζεται μπροστά τους για να δει τι συμβαίνει, το δίδυμο των ληστών, ορμά καταπάνω της και αρχίζει να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο. Μάλιστα, την απειλούσαν με τα κατσαβίδια ότι θα τη σκοτώσουν αν δεν τους δώσει χρήματα.

Τελικά, της άρπαξαν 400 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς έκανε λόγο για δύο πολύ ψηλούς άνδρες 1.85 – 1.90, καυκάσιους, που φορούσαν μαύρα ρούχα, ήταν οπλισμένοι με κατσαβίδια και έδειχναν ικανοί για όλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.