ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Aυτός είναι ο 24χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένες με το πρόσχημα ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο (φωτο)

Aυτός είναι ο 24χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένες με το πρόσχημα ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο (φωτο)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του 24χρονου αλλοδαπού που είχε εξαπατήσει δυο ηλικιωμένες σε περιοχές της Δράμας και των Σερρών με το πρόσχημα ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρειάζεται χρήματα άμεση χειρουργική επέμβαση.

Πρόκειται για τον Γερμανό υπήκοο Eric Rudolf του Silvio και της Lolita, που γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1996 στη Γερμανία. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του ελπίζεται ότι θα αποτελέσει για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας και του τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ο 24χρονος είχε συλληφθεί με συντονισμένη επιχείρηση στην Δράμα, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε παραλάβει 2.500 ευρώ από μία ηλικιωμένη σε οικισμό των Σερρών, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε παραλάβει μια σακούλα με 5.000 ευρώ που είχε αφήσει άλλη μια ηλικιωμένη σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της σε χωριό της Δράμας!

Οι δυο γυναίκες είχαν δεχθεί τηλεφωνήματα από έναν άγνωστο ο οποίος παρουσιαζόταν ως γιατρός και ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά, τάχα για την εγχείρηση των συγγενικών τους προσώπων. Μάλιστα, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ακούγονταν συνεργοί του που προσποιούνταν το υποτιθέμενο θύμα. Τα μέλη της σπείρας είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν άλλους έξι πολίτες πολίτες, όμως εκείνοι τους αντιλήφθηκαν και έκλεισαν το τηλέφωνο.

Στο σπίτι του 24χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένο το ποσό των 8.150 ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στις δύο ηλικιωμένες και ερευνάται η προέλευση των υπόλοιπων χρημάτων. Ο Γερμανός κατηγορείται για απάτη από κοινού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.