Βρέθηκε βίντεο με την μαυροφορεμένη δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκε και το όχημά της

Βρέθηκε βίντεο με την μαυροφορεμένη δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκε και το όχημά της

Η υπόθεση της 33χρονης που δέχθηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από μία εβδομάδα, παίρνει μια νέα τροπή όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση, υπάρχει κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε τη δράστιδα να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Επιτέλους βρέθηκε ένα ίχνος το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει σε άλλα ίχνη και πιθανότατα και στην σύλληψη της δράστιδας αν και το κακό που έχει κάνει είναι ανεπανόρθωτο και το ελληνικό ποινικό σύστημα αρκετά «ελαφρύ» για τέτοια εγκλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο. Ωστόσο, οι Αρχές ελπίζουν πως -με ειδική επεξεργασία- θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Οι Αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει. Σύμφωνα με τις πηγές του κρατικού καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 33χρονη, λάθη τα οποία η Αστυνομία ελπίζει να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.

Στο μεταξύ, βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό με το οποίο η δράστης έλουσε το θύμα της.

Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν χώρους που παρασκευάζονται τέτοια καυστικά υγρά, για τον τυχόν εντοπισμό πρόσφατης αγοράς ή προμήθειας, αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό από αυτά. Δεν αποκλείουν βέβαια το ενδεχόμενο η δράστης να προμηθεύτηκε τις πρώτες ύλες και μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο να προέβη στην παρασκευή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.