Σκόπελος: Ο αντιδήμαρχος περιγράφει τον θάνατο της 52χρονης από κεραυνό – Γιατί ζητάνε 4 χιλ. ευρώ από τον σύζυγο

Σκόπελος: Ο αντιδήμαρχος περιγράφει τον θάνατο της 52χρονης από κεραυνό – Γιατί ζητάνε 4 χιλ. ευρώ από τον σύζυγο

Ήδη είναι τραγικό να έχει χάσει κάποιος την σύζυγό του από κτύπημα κεραυνού πόσο μάλλον όταν του ζητάνε και 4.000 ευρώ για να μεταφερθεί η σορός!

Τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη 52χρονη γυναίκα στη Σκόπελο, έχοντας χτυπηθεί από κεραυνό στον κήπο του σπιτιού της, περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αντιδήμαρχος του νησιού.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Βαφίνης, όταν ξέσπασε εχθές γύρω στις 10 το πρωί το μπουρίνι, η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι τους, στον κήπο τους, όπου είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες. «Καθώς άρχισαν να πέφτουν βροντές, οι άνθρωποι σηκώθηκαν να μπουν στο σπίτι. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα, κι όταν γύρισε να κοιτάξει ο σύζυγός της την είδε πεσμένη κάτω. Αμέσως την πήραν και τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου για το περιστατικό.

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο σύζυγος χρειάζεται να πληρώσει 3-4 χιλιάδες ευρώ ώστε να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα για να γίνει νεκροτομή, καθώς αυτή φέρεται να είναι η καθιερωμένη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου εξέφρασε την αγανάκτησή του: «Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Του ζητάνε [χρήματα] για ένα συμβάν που έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί και συζητούν να μεταφερθεί η νεκρή στη Λάρισα. Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν έχει τα χρήματα και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε απόγνωση;», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο Νίκος Βαφίνης, η κακοκαιρία συνεχίζεται στη Σκόπελο όπου έβρεχε ασταμάτητα όλη νύχτα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.