ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρανίδι: Αλλοδαποί έσπασαν την καραντίνα! – Έκαναν πορεία προς το ΑΤ

Κρανίδι: Αλλοδαποί έσπασαν την καραντίνα! – Έκαναν πορεία προς το ΑΤ

Την καραντίνα 15 ημερών στην οποία έχουν θέσει οι αρχές τη δομή στο Κρανίδι από χθες, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, έσπασαν σήμερα αλλοδαποί, οι οποίοι κινήθηκαν προς το Πόρτο Χέλι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 από τους 500 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στη δομή στο Κρανίδι, πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αλλοδαποί κατάφεραν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό και πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Πόρτο Χέλι.

Η διαμαρτυρία τους πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τον ισχυρισμό κάποιου πως δεν είναι νόμιμη η καραντίνα που επιβλήθηκε μετά τα τρία νέα κρούσματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Πόρτο Χέλι έχε συγκεντρωθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς προληπτικά έφτασαν στην περιοχή δυνάμεις και από το Ναύπλιο. Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν εντολή για το κλείσιμο καταστημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.