Πιο κοντά στην ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας οι αρχές – Την βοήθησε αλλοδαπός να προμηθευτεί το βιτριόλι

Πιο κοντά στην ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας οι αρχές – Την βοήθησε αλλοδαπός να προμηθευτεί το βιτριόλι

Οι Αρχές θεωρούν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα και της κατέστρεψε την ζωή.

Συν τοις άλλοις, το ενδεχόμενο ένας αλλοδαπός άνδρας από χώρα της βαλκανικής χερσονήσου να βοήθησε τη μυστηριώδη μασκοφόρο να προμηθευτεί το βιτριόλι, ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ψάχνοντας τη διαδρομή του θειικού οξέος για να ξεκαθαρίσουν πως έφθασε στα χέρια της γυναίκας με τη μάσκα, εκτιμούν πως ίσως δεν το προμηθεύτηκε η ίδια καθώς θα προκαλούσε την περιέργεια, γι αυτό και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ένας αλλοδαπός ο οποίος θα παρουσιαζόταν ως εργάτης για να αγοράσει το καυστικό υγρό.

Η έρευνα αυτή, γίνεται παράλληλα με τις καταθέσεις που δίνουν γνωστοί και φίλοι της Ιωάννας απαντώντας σε στοχευμένες διευκρινιστικές ερωτήσεις που αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ οι αναλυτές περιμένουν και τα αποτελέσματα των εταιρειών από τις σαρώσεις των επικοινωνιών από τις κεραίες την ώρα που έγινε το φρικαλέο σκηνικό, για να διαπιστώσουν ποια από τις πέντε ύποπτες γυναίκες βρισκόταν εκεί και άρα «κουμπώνει» στα τελευταία κομμάτια του παζλ που έχει να κάνει με το προφίλ της μασκοφόρου για να την ξεσκεπάσουν.

Τέλος, σήμερα, θα συναντήσουν για πέμπτη φορά την Ιωάννα αν φυσικά το επιτρέψουν οι γιατροί προκειμένου να της κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να λύσουν απορίες που έχουν οι ίδιοι αναφορικά με τον κύκλο των πέντε υπόπτων γυναικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να βγει και ανάλυση από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ του καρέ από κάμερα που δείχνει μια γυναίκα αδύνατη γύρω στα 30-35 με ανοιχτόχρωμα ρούχα, η οποία, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πιθανότατα είναι η δράστις της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.