Πατέρας Ε. Τοπαλούδη: «Να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες» (βίντεο)

Πατέρας Ε. Τοπαλούδη: «Να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες» (βίντεο)

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε σε εκπομπή του Mega για την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και για την εισαγγελέα της δίκης.

Ο κ. Τοπαλούδης μίλησε για τις πιο κρίσιμες και συγκλονιστικές στιγμές που έζησε από τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ο θάνατος της κόρης του, με κορυφαία τη στιγμή που έμαθε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί του.

Ερχόμενος στη δικαστική διαδικασία, δεν περίμενε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά των δραστών και δεν διαψεύστηκε. Αναφέρθηκε στην εμπειρία της δίκης και τις συμπεριφορές και αντιδράσεις των παρευρισκόμενων, αλλά κυρίως στη στάση και τα λόγια της εισαγγελέως που σχολιάστηκαν από πολλούς.

“Η εισαγγελέας στάθηκε στο ύψος της και έθεσε τον πήχη της ελληνικής δικαιοσύνης πολύ ψηλά”, δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης και πρόσθεσε πως η εισαγγελέας ήταν “η φωνή της Ελένης”. Ήταν η καταλληλότερη και πλέον αρμόδια για να αναλάβει την υπόθεση και να βγάλει τη σχετική απόφαση.

Για την ίδια την ποινή υποστήριξε πως ήταν ομόφωνη και ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί.

Τώρα αυτό που ζητάνε ως οικογένεια είναι “να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες και βιαστές”.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.