ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Εκτός ελέγχου» στις φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος χτύπησε με τηγάνι σωφρονιστικό υπάλληλο

«Εκτός ελέγχου» στις φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος χτύπησε με τηγάνι σωφρονιστικό υπάλληλο

Σοβαρό επεισόδιο με σωφρονιστικό υπάλληλο να δέχεται επίθεση από Αλβανό κρατούμενο, σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, όταν Αλβανοί κρατούμενοι στην Α1 Πτέρυγα του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια.

Σωφρονιστικός υπάλληλος που έσπευσε να τους χωρίσει, δέχτηκε χτυπήματα από… τηγάνι στο κεφάλι και την πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το επεισόδιο όμως και ο αναβρασμός στις Φυλακές της Μπαλκούρας δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ίδιοι κρατούμενοι φέρονται να συγκρούστηκαν ξανά χθες Παρασκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και κατά το παρελθόν, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία να θίγει την βία που επικρατεί στις Φυλακές της χώρας επανειλημμένως, επισημαίνοντας πως οι εργαζόμενοι παραμένουν στην κυριολεξία απροστάτευτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.