ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με βιτριόλι – Η μητέρα της 34χρονης αποκαλύπτει: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη» (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι – Η μητέρα της 34χρονης αποκαλύπτει: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη» (βίντεο)

Η μητέρας της άτυχης 34χρονης, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», για την κατάσταση της κόρης της, έπειτα από την επίθεση με το οξύ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.

Ένα ειδικό επιτελείο ψυχολόγων βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας προκειμένου να βοηθηθεί η ψυχολογική της κατάσταση και να πάρει κουράγιο. 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό της, βέβαια, βρίσκεται και η μητέρα της.

“Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 34χρονης κοπέλας στον δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. “Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο” συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε, παράλληλα, η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου αύριο, Δευτέρα αναμένεται να δει η Ιωάννα στο νοσοκομείο το βίντεο της πιθανής δράστιδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.