ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθησαν 7 μέλη του Ρουβίκωνα για τα τρικάκια στο Μέγαρο Μαξίμου – Πέταξαν κάτω αστυνομικό

Συνελήφθησαν 7 μέλη του Ρουβίκωνα για τα τρικάκια στο Μέγαρο Μαξίμου – Πέταξαν κάτω αστυνομικό

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τα όσα έγιναν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της μηχανοκίνητης πορείας του Ρουβίκωνα.

Εις βάρος των μελών του Ρουβίκωνα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του άρθρου 290 του Π.Κ. για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία και αντίσταση. Συγκεκριμένα τα περίπου 20 μέλη του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με την αστυνομία, παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασ. Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι της Κυριακής, μέλη του Ρουβίκωνα με μοτοσικλέτες πέρασαν από το Μέγαρο Μαξίμου και αφού πέταξαν τρικάκια, έφυγαν. Οι αρχές είχαν προχωρήσει σε 16 προσαγωγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.