ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Δύο νεκροί στρατιώτες σε αεροπορική βάση από πυροβολισμούς αγνώστου

ΗΠΑ: Δύο νεκροί στρατιώτες σε αεροπορική βάση από πυροβολισμούς αγνώστου

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να «μετράνε τις πληγές» του τις τελευταίες μέρες, καθώς πέρα από τα βίαια επεισόδια που έχουν ξεσπάσει σε πολλές πόλεις σημειώθηκε και επεισόδιο με πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στην αεροπορική βάση της Βόρειας Ντακότα, στις ΗΠΑ.

«Περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε στις 4.30 το πρωί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο ενεργά μέλη του στρατού» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

«Το επεισόδιο έχει αντιμετωπιστεί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το υπόλοιπο προσωπικό» προστίθεται, παράλληλα.

Σύμφωνα με τις επίσημες αρχές, οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν υπό διεύρυνση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Μαΐου του 2020 είχε εκ νέου σημειωθεί επεισόδιο με πυροβολισμούς, με τις αρχές ωστόσο να εξουδετερώνουν άμεσα στον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2019, παράλληλα, ένας εκπαιδευόμενος πιλότος από τη Σαουδική Αραβία άνοιξε πυρ σε ναυτική βάση στην Πενσακόλα, σκοτώνοντας τρεις Αμερικανούς ναύτες και τραυματίζοντας ακόμη οκτώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.