ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τοπαλούδη – Σύντροφος 23χρονου: «Είναι καλό παιδί – Δεν έκανε παρέα με τον Αλβανό»

Ε.Τοπαλούδη – Σύντροφος 23χρονου: «Είναι καλό παιδί – Δεν έκανε παρέα με τον Αλβανό»

H σύντροφος του 23χρονου που κατηγορείται, μαζί με τον Αλβανό για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, υποστήριξε σε εκπομπή ότι «είναι καλό παιδί» και πως «δεν έκανε παρέα με τον αλβανικής καταγωγής».

«Ήταν δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά. Ήταν μια χαρά απέναντι μου και δεν ήταν ποτέ βίαιος» λέει η κοπέλα, η οποία έχει ένα παιδάκι από άλλη σχέση της.

Η ίδια λέει ότι ο 23χρονος φρόντιζε και το παιδί της, το αγαπούσε σαν δικό του και μάλιστα τώρα τον ζητά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πιστεύω με τίποτα ότι το έχει κάνει. Έχει και μια αδελφή με πάνω από 65% αναπηρία. Από ότι γνωρίζω δεν έκανε παρέα με τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο, μόνο εκείνο το βράδυ πήγαν μια βόλτα», είπε. «Αν είναι αθώος να λάμψει η αλήθεια και να τελειώσει όλο αυτό» καταλήγει η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.