Βγήκαν τα όπλα στα Ζωνιανά Κρήτης: Τραυματίες δύο αδέλφια σε καυγά οικογενειών

Βγήκαν τα όπλα στα Ζωνιανά Κρήτης: Τραυματίες δύο αδέλφια σε καυγά οικογενειών

Ένας 55χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά Κρήτης, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου του Ηρακλείου, καθώς φέρει τραύμα στον κόκκυγα από πυροβολισμό.

Βγήκαν ξανά τα όπλα στην Κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές του νησιού. Όπως αναφέρει το cretapost.gr στις 8.30 περίπου το βράδυ κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες άναψαν τα «αίματα» ανάμεσα σε μέλη δύο γνωστών οικογενειών στα Ζωνιανά,

Το αποτέλεσμα ήταν δύο αδέρφια της μίας οικογένειας να τραυματιστούν, ένας 57χρονος από σφαίρα στη λεκάνη και ένας 50χρονος από άγριο ξυλοδαρμό με κατσούνα στο κεφάλι.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι γιατροί υπέβαλαν τον 57χρονο σε αξονική τομογραφία προκειμένου να δουν αν η σφαίρα έχει επηρεάσει ζωτικά όργανα.

Την ίδια ώρα, τα θλαστικά τραύματα του 50χρονου δεν προκαλούν κάποια ανησυχία στους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικά προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.