Χαμός στην Μόρια: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισβάλουν σε σπίτια και χτυπάνε κατοίκους

Χαμός στην Μόρια: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισβάλουν σε σπίτια και χτυπάνε κατοίκους

Μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην Λέσβο καθώς επιθέσεις σε ντόπιους και εισβολές σε σπίτια από αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας φόβο και τρόμο στους κατοίκους του νησιού.

Το πιο βίαιο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης όταν, για άγνωστο λόγο, δυο αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες που ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος μια αυτοσχέδια… τρίαινα (!) επιτέθηκαν σε δυο Έλληνες κατοίκους μιας αγροτικής περιοχής κοντά στο ΚΥΤ!

Ευτυχώς, το ένα από τα υποψήφια θύματα απέσπασε την τρίαινα και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, λίγο αργότερα, ανήλικοι παράνομοι μετανάστες πέταξαν ένα ξύλο με καρφιά προς τον σκύλο που φύλαγε ένα σπίτι στον κεντρικό δρόμο Μόριας – Παναγιούδας και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα! Όμως, ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια!

Την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα παράνομων μεταναστών εισέβαλε σε μια αγροτική κατοικία, αλλά και αυτοί έσπευσαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν ότι μέσα βρισκόταν όλη η οικογένεια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το lesvospost , η επεισοδιακή ημέρα έκλεισε με την… 17η κατά σειρά διάρρηξη σε άλλη αγροτική κατοικία μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.