ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξελίξεις στην υπόθεση του «δράκου του Κάβου»: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

Εξελίξεις στην υπόθεση του «δράκου του Κάβου»: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

«Είμαι αθώος. Δεν ανάγκασα τη γυναίκα που με κατηγορεί να με ακολουθήσει, ούτε τη βίασα», υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης απολογούμενος ο 47χρονος κατηγορούμενος της Λευκίμμης Κέρκυρας. Από την άλλη μία 34χρονη περιέγραψε πέντε εφιαλτικές μέρες στα χέρια του, όπως αποκαλύπτει τηλεοπτική εκπομπή.

«Η 34χρονη κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ. Ξαφνικά είδε τον κατηγορούμενο μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Του είπε να περάσει αμέσως έξω και εκείνος της είπε ότι ο σύντροφός της είχε πιει πολύ και έπρεπε να πάει εκείνη να τον πάρει. Αποφάσισε να τον ακολουθήσει».

Μετά από πολύ περπάτημα και αφού διαρκώς τον ρωτούσε αν φτάνουν, η 34χρονη άρχισε να υποπτεύεται ότι οι προθέσεις του δράκου της Κέρκυρας ήταν εχθρικές. Προσπάθησε να φύγει αλλά εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο.

Ο εφιάλτης μόλις είχε αρχίσει. Ο 47χρονος την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, και απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει την υποχρέωνε στις άρρωστες ορέξεις του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της άτυχης γυναίκας, όλες αυτές τις ημέρες που την κρατούσε αιχμάλωτη και την κακοποιούσε σεξουαλικά, εκείνη προσπαθούσε να σχεδιάσει την απόδρασή της.

Ο 47χρονος είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Δικηγόρος 47χρονου: Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης είναι πενιχρά

Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του 47χρονου, αναφέρθηκε στη θέση του εντολέα του σχετικά με την κατηγορία για τον βιασμό της 34χρονης γυναίκας στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 47χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Νουλέζας, αναφέρθηκε στην απολογία του πελάτη του και τόνισε ότι ο 47χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ο εντολέας μου σήμερα κατά την 4ωρη απολογία του, αναφέρθηκε στη 2 μηνών και πλέον, φιλική κοινωνική σχέση και κάτα από ποιο τρόπο βρέθηκε στο σπίτι του η 34χρονη γυναίκα.

Είχαν φιλική σχέση, κι ερωτική επαφή, με δική της συγκατάθεση. Τα αποτελέσματα της ιατριδικαστικής έκθεσης είναι πενιχρά, δεν τη δικαιώνουν.

Αν είχε ασκήσει τόση βία πάνω στη γυναίκα θα έπρεπε να νοσηλεύεται»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το γιατί κρυβόταν, ενώ δηλώνει αθώος, απάντησε πως το έκανε, γιατί ήταν τρομοκρατημένος και δεν είχε κανένα στήριγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.