ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκ νέου ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς (φώτο)

Εκ νέου ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς (φώτο)

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ υπήρξε εκ νέου ένταση στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα περίπου 30 ατόμων πέταξε αντικείμενα σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη επεισόδια ξέσπασαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία, κατά τη διάρκεια πορείας για τον Τζορτζ Φλόιντ. Η πορεία κινούνταν ειρηνικά προς την αμερικανική πρεσβεία, όταν ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίες απάντησαν με χημικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση κλιμακώθηκε με μαζική ρίψη μολότοφ προς τους άνδρες των ΜΑΤ. Κατά τα επεισόδια, η πορεία έσπασε στα δύο με διαδηλωτές να κατευθύνονται προς την Αθήνα και άλλους προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.